Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, bugün yarı yıl tatiline girecek olan öğrenciler için bir mesaj yayınladı. Devrek genelinde karnelerini alacak yaklaşık 7 bin öğrenciye “iyi tatiller” dileklerini ileten Başkan Bozkurt, tüm öğrenci ve öğretmenlere verimli bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

2021-2022 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı, bugün ilçe genelinde 22 okulda, 518 öğretmen ve yaklaşık 7 bin öğrencinin karnelerini almasıyla tamamlanmış olacak. Öğrenciler karne heyecanı yaşarken, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yayınladığı mesajla tüm öğrencilere iyi tatiller dileklerini iletti.

Eğitim ve öğretimin yalnızca okulda değil, hayatın her alanında var olduğunu vurgulayan Başkan Bozkurt mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Bugün ülke genelinde olduğu gibi Devrek’te de yaklaşık 7 bin öğrencimiz karnelerini alarak yarıyıl tatiline girecek. Öncelikle uzun ders maratonunda ter döken değerli öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum. Sevgili öğrenciler, tatilinizi değerlendirirken bu yarıyıl döneminin eksiklerinizi tamamlama noktasında önemli olduğunu unutmayın. Aldığınız notlar ne olursa olsun, vatanını, milletini seven, Atatürk'ün yolunda giden gençler olun. Bu vesileyle bir kez daha tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, hepsinin gözlerinden öpüyor, öğretmen ve tüm eğitimcilerimize sağlık ve esenlikler diliyorum”