Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’yi makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir havada geçen görüşmede başkanlar, hayata geçirdikleri ve planları dahilinde olan projeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak bölge ve ülke gündemi hakkında konuştu.
    Nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Bozkurt’a teşekkür eden Başkan Elif Köse, “Siz değerli dostlarımızı belediyemizde ağırlamak bizler için çok önemli.  Devrek Belediye Başkanımız Sayın Çetin Bozkurt ile sürekli iletişim halindeyiz, her türlü çalışmalarımızı rahatlıkla paylaşıyor görüş alışverişinde bulunuyoruz. Kendisi belediyecilik alanında oldukça deneyimli bir insan. Memuriyetle başladığı belediye serüveni başkanlıkla devam ediyor. Nazik ziyareti beni çok mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum.”dedi.
     Başkan Bozkurt da, ilgisi ve misafirperverliği nedeniyle Başkan Köse’ye teşekkür etti.
     Başkan Çetin Bozkurt daha sonra Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mustafa Sucu’yu  ziyaret etti.
     Koruma Kurulu tarafından koruma altına alınan Devrek’teki ahşap evlerin bir an önce restorasyonlarının yapılmasını isteyen Başkan Çetin, Kurul Müdürü Sucu’ya bu tür evlerin zamanla insan yaşamını tehlikeye soktuğunu anlattı. Başkan Bozkurt, “Devrek’imizde uzun bir süre önce bir çok ev Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından koruma altına alındı. Ancak aradan uzun süre geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını bunun için de müdürümüzden bu evlerin restorasyonlarının bir an için yapılmasını talep ettik”dedi.
      Müdür Sucu da, bu konuda ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti. Başkan Bozkurt, Sucu’ya ziyareti anısına bir de Devrek Bastonu hediye etti.