Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü nedeniyle karı-koca emekli öğretmenler Fatma-Ahmet Emin Kocaman’ı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Bozkurt, emekli öğretmenlere çiçek hediye ederek 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Çetin Bozkurt, yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelecekte, topluma yararlı bireyler olma yolunda ilerlemelerinde büyük özveri ve çalışmayla onları biçimlendiren, fedakar öğretmenlerimiz her zaman bizim baş tacımızdır. Gerek görevi başında gerekse emekli olan öğretmenlerimizin Dünya Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kaybettiğimiz tüm öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.” dedi.

Emekli öğretmenler Fatma-Ahmet Emin Kocaman’ın da ülkemiz eğitim ve öğretimine büyük hizmetleri olduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Bu iki güzel öğretmenimize eğitim-öğretimimiz için çok şey borçluyuz. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Kendilerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Emekli öğretmenler Fatma-Ahmet Emin Kocaman da, böyle anlamlı bir günde kendilerini ziyaret ederek memnun eden Başkan Çetin Bozkurt’a teşekkür etti.