Devrek Avcılar ve Atıcılar Derneği Olağan Genel Kurulu Devrek Belediyesi Nikah Salonu'nda yapıldı. Yapılan Genel Kurula üyeler ve davetliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Mesut Özmekik'in seçildiği Genel Kurulda mevcut Başkan Tansel Işık, tek listeyle gittiği seçimlerde güven tazeledi. 

Divan Başkanı Özmekik'in, Genel Kurul gündemini sırası ile okuyarak üyelerin oy birliğine sundu. Ardından Olağan Genel Kurul toplantısında yeni Yönetim seçimine geçildi.  Yapılan Genel Kurul toplantısı sonucunda seçim tek aday olarak giren mevcut Başkan Tansel Işık ve ekibi seçimde güven tazeledi. Dernek Başkanı Tansel Işık yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 "Olağan Genel Kurulumuzu düzenledik. Genel Kurul sonucu arkadaşlarımızla birlikte yeniden göreve seçildik. Bizleri seçen üyelerimize teşekkür ediyoruz. İlçemiz genelinde avcılığın bilinçlendirilmesi ve gelecek nesillere aktarılması görevinde aktif rol alan Devrek Avcılar ve Atıcılar Derneği, 'Önce İnsan, Önce Doğayı Sevmeli' sözünden hareketle bundan sonra da avcılğıın ve doğanın korunmasındaki rolunün önemini tüm insanlığa anlatmak hedefiyle yol alacaktır. Yapmayı planladığımız faaliyetlerle de bunu herkese göstermek istiyoruz.Devrek Avcıları, çiftçilerimizin her zaman yanında ve emrindedir. Devrek Avcıları her zaman emniyet güçlerimizin ve yerel yönetim amirlerimizin yanında ve emrindedir. Hep birlikte ilimiz doğal yaşamının sürdürülebilirliği için mücadele edeceğiz"

Yapılan seçim sonucunda yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Başkan Tansel Işık, üyeler Vedat Çetin, Erol Akkaş, Berat Bülbül, M. Volkan Arıt, Davut Erdoğan ve Aydın Özer.

Kaynak: BölgeHaber

Editör: TE Bilişim