Milletvekili Çolakoğlu Keçecioğlu mahallesi sakinleriyle görüşeceğini söylemişti ancak görüşmenin planlanmadığı ortaya çıktı.
Perşembe OSB'nin genişleme alanında kurulması planlanan hurda demir eritme tesisine Keçecioğlu mahalle sakinlerinin tepkisi devam ediyor. Hukuki sürecin de başlayacağı mücadelede mahalle sakinleri bugün AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile görüşecekti. Görüşme yapılacağını Milletvekilinin kendisi söylemişti. Ancak mahallelileri organizesi edenlerden Tugay Keçeci, Milletvekili Ahmet Çolakoğlu'nun kendileriyle iletişim kurmadığını ve görüşme planlanmadığını söyledi. 
Keçeci, "Aşağı yukarı 1 aydır bu işin içindeyiz. Bize herhangi bir buluşma teklif edilmedi, haber verilmedi. Herhangi bir bilgi verilmedi. Ahmet Bey'de telefonum var bize ulaşabilirdi ama irtibata geçilmedi. 
2 Hafta önce Çolakoğlu'ndan randevu istedik. 12.30'da Çaycuma'daki mağazasına çağırdı. Bir grup mahalleli oraya gittik. Çolakoğlu 'burada yapacağınız bir şey yok. Kamulaştırma kararı çok eski bir karar. Benim cenazeye gitmem lazım.' diyerek gitti. Bizi bu şekilde ortada bırakmasından rencide olduk. Siyasi bir beklentimiz yok, hukuki süreci başlattık. Dava süreci başlıyor. Hukuki yolu yürüyeceğiz." dedi
Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise Çaycuma'da olduğunu belirterek ilerleyen saatlerde Keçecioğlu Mahallesi sakinlerini arayacağını belirtti.

Editör: TE Bilişim