Çaycuma Belediye hizmet binasının 8. katındaki Panorama Cafe yoğun bir katılımla açıldı. Sunduğu etkin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sergi ve konferans salonları ile kültür hizmeti de veren yeni bina, Panorama Cafe ile sosyal merkez olma iddiasını daha da güçlendirdi. 

Belediyenin yeni hizmet binası, Çaycuma halkına daha etkin hizmet sunmanın yanı sıra, farklı fonksiyonlar da üstleniyor. Zemin kattaki sergi, 7. kattaki Çarşamba, Perşembe salonları ve fuayesi ile her türlü kültürel etkinliğin gerçekleşebileceği bir merkez olma özelliği taşıyan yeni bina, 8. katında açılan Panorama Cafe ile kentin yeni sosyal merkezi iddiası da taşıyor. Çaycumalılara, günün her saatinde hizmet sunmasıyla “Yaşayan bina” hüviyetine de sahip yeni hizmet binası, belediye personeline şık bir ortamda çalışma imkânı da sunuyor.

AÇILIŞA YOĞUN KATILIM OLDU

Üç yüz altmış derece Çaycuma görünümüne sahip Panaroma Cafe’nin açılış kurdelesini, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın yanı sıra, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Deva Partisi İl Başkanı Mustafa Kutayer, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, Çaycuma Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hayri Kandemir kesti. Açılışa katılanlar arasında İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcisi de katıldı.

Editör: TE Bilişim