-ÖZEL HABER-

Koronavirüsten ölen genç kadının ölmeden önceki mesaji yürek burktu
Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde ikamet eden  ve geçtiğimiz gün yakalandığı Koronavirüse yenik düşen 31 yaşındaki evli ve çocuk sahibi olmaya hazırlanan genç kadının arkadaşına o kötü mesajı verdiği ortaya çıktı.


Filyos beldesinin sevilen simalarından ve hayvan dostu olan 31 yaşındaki Gülhan Baruönü Sancı, geçtiğimiz günlerde tüp bebek tedavisi için İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavi görüyordu. Sancı, hem tüp bebek tedavisi görürken hemde yakalandığı Covid-19 hastalığı ile mücadele ettiği sırada önceki gece fenalaşarak gece saatlerinde hayatını kaybetti.
Genç kadın Gülhan Baruönü Sancı, ölmeden önce arkadaşı ile ile sosyal medya üzerinden mesajlaştı. Sancı arkadaşına "Korona oldum ben ya, çok ağır geçiyor" diye mesaj gönderdi. Sancı mesajın devamında, "Kesin elimi gözüme sürdüm" dedi. 
Arkadaşı ise genç kadına, "Rabbim yardımcın olsun, üst üste geldi herşey senin için" diye mesaj gönderdi. Bebeği konusunda endişesi olan Sancı, "Bebek iyi olsun da, benim korkum o, olumsuz bir şey demediler, inşallah olmaz" diye yanıt verdi.
5 aylık hamile olan genç kadın kendisine yapılan tedavi sonucu virüse yenilerek ilk önce bebeğini kaybetti, sonrada kendisi tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


3 GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜYDÜ
Gülhan Baruönü Sancı'nın cenazesi, bugün yaşadığı Filyos beldesine getirildi. Filyos Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazında Sancı'nın yakınları gözyaşlarını tutamadı. Büyük üzüntü yaşayan eşi Kemal Sancı, taziyeleri kabul etti. 3 gün sonra doğum günü olan Gülhan Baruönü Sancı, namazın ardından gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi. Sancı çiftinden geriye mutlu günlerinden kalan fotoğraf ve videolar kaldı.

Editör: TE Bilişim