Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova Beldesi Düz Mahalle Muhtarı Ahmet Çorum, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç için savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

10 Ağustos Çarşamba günü beldede bir düğün salonunda orkestra şefi olarak da çalışan Muhtar Çorum takı töreni esnasında Başkan Alim Genç’in ismini okumadığı gerekçesi ile düğün sahipleri ve davetliler ile birlikte salona kilitlendiklerini iddia etti.

Konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını belirten Muhtar Çorum Z HABER’e konuşarak yaşanan olayı anlattı.

Düz Mahalle Muhtarı Ahmet Çorum, Alim Genç hakkında suç duyurunda bulunacağını belirterek “Geçtiğimiz Çarşamba günü bir düğünde orkestra olarak görev aldık. Düğün sahibi sadece birinci dereceden akrabaların ismini okumamızı istediği için sadece birinci dereceden akrabaların ismini okuduk diğerlerini bir yakını şeklinde söyledik. Biz düğün sahibinin istediğini yaparken başkanın ismini söylememişiz. Söylemek de zorunda değiliz zaten. Düğün bittiğinde demir kapıların kilitli olması nedeni ile kimse çıkamadı. En az 30-45 dakika içeride kilitli kaldık. Başkan talimat vermiş ‘O şerefsizlik yaparsa bende böyle yaparım’ demiş. Bir şekilde düğün sahipleri kapıları açtırdı çıktık. İlerleyen zamanda önceden anlaşmış olduğumuz düğün sahipleri de bizi arayıp işi iptal etmek istediklerini söylemeye başladılar. Başkan Alim Genç ‘Ahmet ile çalışmayın başka bir orkestra tutun parasını ben vereceğim’ diyerek onları zorlamış. Avukatlarla görüştüm. Pazartesi gidip şikayetçi olacağım.” dedi.

Editör: TE Bilişim