Kdz. Ereğli TSO,  seçimler öncesinde oda kayıtlarını kontrol etmeleri için üyelerine çağrısı yaptı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasındaki kayıtlarını kontrol etmekle sorumlu olan üyelere uyarı geldi. Uyarıyı yapan TSO’nun resmi ilan açıklamasında şu bilgiler verildi:

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 83'ncü maddesi uyarınca Oda Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise üye seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Oda kayıtları 22 AĞUSTOS PAZARTESİ – 26 AĞUSTOS CUMA günü mesai saati bitimine kadar hafta içi her gün 08:30 – 17:30 saatleri arasında Oda Genel Sekreterliği’nde incelemeye açık olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların firma yetkilisi/yetkilileri tarafından imzalanmış dilekçe ekinde vergi dairesinden alınmış vergi mükellefiyetlerini gösteren evrak ile Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasına yapılması gerekmektedir.  Kayıtlarını düzeltmeyen üyelerin Oda kayıtlarının doğruluğu kabul edilmiş sayılacaktır.