İstanbul Bağcılar’da faaliyette bulunan İstanbul Çaycumalılar Derneği düzenlediği iftar yemeğinde gurbetteki hemşerileri ile bir araya geldi.
Pandemi nedeniyle uzun süre bir araya gelemeyen İstanbul’daki Çaycumalılar, Derneğin organizasyonu ile Bağcılar’da yer alan davet salonunda 2 yıl aradan sonra geçen hafta sonu iftar yemeğinde buluştu.

İftar programına katılım sağlayan hemşerileriyle tek tek ilgilenen İstanbul Çaycumalılar Derneği Başkanı İlhan Akyüz ve Dernek Yönetim Kurulu ile Üyeleri, gurbette bir araya gelmenin memnuniyetini yaşadılar. 
Organizasyona iş adamı, akademisyenler, dernek başkanları ile gurbetteki Zonguldaklıların yanı sıra birçok misafir katılım sağladı.
İstanbul Çaycumalılar Derneği Başkanı İlhan Akyüz yemek sonrası konuşmasına, katılan tüm hemşerilerine ve misafirlerine teşekkür ederek başladı. Başkan Akyüz:” Uzun zaman sonra tekrar buluşmanın sevinci ile gurbette hemşerilerimiz ile bir araya gelmemin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki organizasyonlarımızda yine gurbetteki hemşerilerimizi buluşturmaya devam edeceğiz birlik ve beraberlik içerisinde başka bir organizasyonlarımız ile tekrar bir araya gelmemiz için çalışmalarımız olacaktır elbet bu vesile ile herkesin ramazan ayı mübarek olmasını diliyorum.” Dedi. Başkan Akyüz ve ekibi ile beklediklerinin üstünde katılımın olduğunu söyleyerek yapılan organizasyon için desteklerini esirgemeyen, Parti teşkilatlarının yanı sıra İş adamı Mehmet Tülübaş, Sultangazi Zonguldaklılar Derneği Başkanı Şenol Birol Kabarık, Bağcılar İnönü Mahalle Sorumlusu Muhammet Akkaya, Derneğin Yönetim Kurulundan Özcan Akyüz, Ersin Aktaş ve Üyelerine teşekkür etti. Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan başka bir programı olmasından dolayı katılmamıştı. Derneğin iftar organizasyonu sonrasında Başkan Öncan ve Yönetimi, Çaycumalılar Derneğinin binasına giderek ziyarette bulundu.

Editör: TE Bilişim