Geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması ile Geçim İttifakı kampanyasını başlatan Saadet Partisi kampanyayı tüm ilçelerde yapma çalışmasını Çaycuma ilçesinde devam ettirdi.

Bugün Çaycuma meydanındaki stant açılışında konuşan İl Başkanı Burak Erol; milletimizin gerçek gündeminin seçim değil geçim sıkıntısı olduğuna dikkat çekerek işsizliğin arttığını, yüzlerce esnafın kepenk kapattığını, icra dosyalarının arttığını, Türk Lirası'nın değerinin sürekli düştüğünü, yüz binlerce emeklinin ve asgari ücretlinin açlık sınırı altında maaş ile geçinmeye çalıştığını, ekonomik nedenlere bağlı olarak boşanma oranlarının arttığını, milletimizin geleceğe umutla bakmakta zorlandığını belirtti. Ülkemizin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulması için mutlak bir zihniyet değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu, bu ihtiyaca cevap verebilecek tek zihniyetin milli görüş/adil düzen zihniyeti olduğunu, diğer zihniyetlerin pansuman tedbirlerden ileriye gidemeyeceğini söyledi.

Yapılan programa il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Çaycuma İlçe Başkanı Engin Zeren ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve Çaycumalı vatandaşlar katıldı.