Çaycuma Devlet Hastanesi sınıf atladı. 200 yatak kapasitesi ile ilçede hizmet veren Çaycuma Devlet Hastanesi C sınıfından B sınıfına yükseldi. Hastanede buna göre personel sayısında da artış yapılacak.

Konu ile ilgili Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “GELECEK NESiLLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ” dedi.

Yiğit paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Sağlık alanında müjde niteliğinde olan Çaycuma Devlet Hastanemizin C sınıfı hastanelerden B sınıfında hizmet vermesi için uzun zamandan beri Sağlık bakanlığı ile görüşmelerimiz sonucunu verdi.

200 yatak kapasiteli Hastanemizin T.C sağlık Bakanlığı ile 12.04.2022 ve 528 sayılı makam Onayı ile B grubu hastaneler bünyesine alınmasıyla daha fazla hizmet alınacak.

Çaycuma Devlet Hastanemizin fiziksel büyütülmesi, branşı olmayan birimlerin açılması, Uzman Doktor sayılarının branş ihtiyacına göre 1 den 3 çıkması, Hemşire, Hizmetli, Güvenlikçi, Tüm Alet-Edevat, Görüntüleme, Medikal cihazlar ve Ameliyathane sayılarının artması ile daha fazla hizmet alma anlamına gelecektir.

Zonguldak Devlet Hastanesine , Özel Hastanelere ve Farklı İllere gitmeden evimizin yanında diyebileceğimiz kadar uzaklıktaki hastanemizden halkımıza hizmet etmiş olacağız.

Başta T.C Sağlık Bakanımız Dr. FAHRETTİN KOCA beyefendiye bu uğurda emeği geçen Zonguldak Milletvekillerimiz AHMET ÇOLAKOĞLU'na, bugüne kadar çabalarını, gayretlerini esirgememiş yetkililere teşekkürlerimi sunarım.

ALLAH HERKESE ŞİFA VERSİN VE BÖLGEMİZE, ÇAYCUMA MIZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.”

Editör: TE Bilişim