Bartın merkezli olan Zonguldak ve Karabük’e hizmet veren Tutkun Mobilya 4’üncü mağazasını açtı. Yıllara dayanan tecrübesi ile mobilya sektöründe yer alan Tutkun Mobilya, modüler mobilya sektöründe yön veren kuruluşların başında yer alıyor. Kendi imalatı olan ürünleri uygun fiyat ve en kolay ödeme imkanları ile bölge halkına sunan Tutkun Mobilya özel ölçülerde üretimin yanı sıra evlenecek çiftlere yönelik paket kampanyalarıyla da dikkat çekiyor.

Kalite ve en uygun fiyat garantisi 
Kendi imalatı olan mobilya ürünlerinin yanı sıra beyaz eşya ve koltuk takımlarıyla da hizmet sunan Tutkun Mobilya Mağazalarının sahibi Faruk Tutkun; “Bartın’da 4’üncü mağazamızı kazandırmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Kendi fabrikamızda ve kendi üretimimiz olan mobilya ürünlerini mağazalarımızda en uygun fiyat garantisiyle Bartın halkına sunuyoruz. Mobilyada kaliteden asla taviz vermeden yaptığımız üretimler neticesinde Bartın halkının büyük beğenisini kazandık ve ilgisini gördük. Çizgimizden çıkmadan kaliteli üretim anlayışımızı devam ettiriyoruz. Bartın halkının gösterdiği ilgiye de teşekkür ediyoruz”

Özel ölçü ve isteğe bağlı renklerde mobilya üretimi
Tutkun Mobilya mağazalarının en uygun fiyatla halka hizmet verdiğinin altını çizerek konuşmasına devam eden Faruk Tutkun, “Mobilya üretiminde kalite odaklı hizmet anlayışımızın yanı sıra özel ölçü ve kişiye özel modeller üretip tüm isteklere yanıt veriyoruz. Yatak odası, yemek odası, bebek ve genç odası, mutfak dolabı, contry model mobilyaların üretimlerini özel ölçülerde ve isteğe bağlı renklerde üretebiliyoruz. Üretici olduğumuz için en uygun fiyatlarla halkımıza hizmet sunuyoruz. Tüm bunların yanı sıra üretimini yaptığımız ürünlerin garantisini de veriyoruz. Ayrıca her yıl geliştirdiğimiz koleksiyonlarımızda ürün kalitesi, yenilikçilik ve özgün tasarımlarımızla tüketici odaklı hizmeti ilke edinmiş durumdayız. Tutkun Mobilya, trend öncüsü olmakla birlikte mutlak tüketici memnuniyetini esas ilke edinmiş ve geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunmaktadır. 
Vatandaşlarımıza alım kolaylığı sağlıyoruz” dedi.


Vizyon ve misyon sahibi bir anlayışla sektörde yer aldıklarını da kaydeden Faruk Tutkun, “Vizyonumuz, sektörün bilgi birikimini firmamızın yenilikçi ruhu ve dinamik yaklaşımıyla entegre bir dünya markası olmaktır. Misyonumuz ise, tüketici beklentilerini de dikkate alarak ürün kalitesinden ve güvenliğinden asla taviz vermeyen, çevreye saygılı ürünler sunmaktır. İşte bu vizyon ve misyon ışığında halkımıza en kaliteli, en yenilikçi hizmeti sunmayı amaç edindik. Müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutan anlayışımızla birlikte hazırlamış olduğumuz kampanyalarla vatandaşlarımıza alım kolaylığı sağlamaktayız. Ve satış sonrası hizmetlerimizle de müşterilerimizin her daim yanındayız.” dedi.

 

Kampanyalarımızla özel fırsatlar sunuyoruz
Özellikle evlenecek genç çiftlere yönelik paket kampanyaları olduğunu da söyleyen Faruk Tutkun; “Yeni evlenecek çiftlerin heyecan ve mutluluğuna ortak olabilmek için paket kampanyalarımızla hizmet veriyoruz. Bu kampanyalarımızda yatak odası, yemek odası ve oturma gruplarını en uyun fiyatlar ve en kolay ödeme seçenekleriyle sunuyoruz. Bartın’da evleneceklerin, evini yenileyeceklerin, mobilya ihtiyacı olanların mutlaka mağazalarımızdaki modellerimizi görmeleri, ürünlerimizi yerinde incelemelerini ve taksit seçeneklerimizi de bilerek karar vermelerini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Facebook'ta Bizi Takip Etemk İçin Tıklayınız...

Editör: TE Bilişim