Bartınlı ses sanatçısı Ahsen Ceylan, hayat hikayesi sinema filmlerine konu olan Bergen gibi ölmek istemediğini ve sadece 15 gün birlikte yaşadığı eşinden boşanmak istediğini söyleyerek ATV ekranlarında Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programa çıkarak yardım istedi.

Uzun yıllardır çıktığı sahnelerde Ahsen Ceylan olarak tanınan ses sanatçısı, Bergen gibi ölmek istemediğini söyleyerek çıktığı TV programından yardım çağrısında bulundu.

Sahnelerde Ahsen Ceylan ismini kullanan Ayşe Erdem ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da N.E. isimli şahısla 4 yıl önce evlendiğini ve sadece 15 gün birlikte yaşadıklarını söyledi.

Kendisinin ses sanatçısı olduğunu ve her şeyi göze alarak programa katıldığını söyleyen Erdem, N.E.’nin kendisini darp ettiğini ve komşuları tarafından kurtarıldığını kaydetti.

Ölmekten değil sakat bırakılmaktan korktuğunu ve insanlara muhtaç kalmak istemediğini söyleyen Erdem, N.E.’den boşanmak için dava açtığını ancak N.E.’nin ilk mahkemede kararsız olduğunu söylediğini daha sonraki duruşmalara ise çeşitli bahanelerle katılmadığını belirtti.

Evliliğinin ilk günlerinde kocası N.E.’nin şiddetinden üzerinde sahne kıyafetleriyle komşularına sığınarak kurtulduğunu da sözlerine ekleyen Erdem, “Ben evimin kadını olmak için evlendim. Beni evlenmeden önce çok kişi uyardı. Benim gözüme bir perde inmiş. Gerçek yüzünü göremedim. Adamlık saçla sakalla olmaz. Ben kadınım bundan daha delikanlıyım. Ben sesimle, kişiliğimle ayaktayım. Beni bu adamdan kurtarın.” dedi.

Editör: TE Bilişim