Bartın AFAD müdürlüğünde görev değişimi yaşandı. Bartın’da 12 yıl görev yapan müdür Nurhan Doğruöz Zonguldak iline araştırmacı olarak atandı. Siirt’te 4 kez görevden alınan AFAD il Müdürü Ahmet Yıldız, mahkeme kararıyla 5. kez göreve iade edilince bu kez Bartın’a il müdürü olarak atandı.

Sosyal medyada kampanya düzenlendi

Daha önce Siirt'te 4 defa görevden alınan ve mahkeme kararı ile göreve döndüğü öğrenilen Ahmet Yıldız için Twitter'da #Ahmetyıldızgörevebaşlasın Hashtag'ıyla destek kampanyası yapıldığı ortaya çıktı.Batmalı olan Afad İl Müdürü bu kez Bartın’a atandı.

Ahmet Yıldız kimdir?                                                           

Ahmet Yıldız 1967 Batman doğumlu olup İşletme Fakültesi mezunudur. 1992-2016 yılları arasında birçok Kamu Kurum ve Kuruluşunda İdarecilik görevlerinde bulunan YILDIZ evli ve 4 çocuk babasıdır. Görev aldığı Kamu Kurum ve Kuruluşlarında, Teknik ve İdari birçok alanda teftiş işlerini yürüten YILDIZ, 2015-2016 yılları arasında görev aldığı Siirt AFAD İl Müdürlüğünün Araç Gereç, Arama Kurtarma Malzeme ve ekipmanlarının yenilenmesinde, Kurum Hizmet Binasının değiştirilmesi konularında büyük çaba sarfetmiştir.