Bartın'ın Demirciler Mahallesi’nde 24 yaşındaki Emin A. ile 22 yaşındaki Cengiz Güngörür arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü.
Emin A. üzerindeki bıçağı çıkararak, Güngörür’ün karnına sapladı. 
Kanlar içinde yerde kalan 22 yaşındaki Güngörür, çevren görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekiplerince Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
Güngörür, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Yaşanan olayın ardından olay yerinden kaçan Emin A. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
-Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! 
22 yaşında hayatını kaybeden Cengiz Güngörür için bugün Aladağ Mahallesi’ndeki evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. 
Babası belediye işçisi olan gencin cenaze törenine Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.
Başkan Akın, vefat eden gencin belediye personeli olan babası ve aile bireylerine başsağlığı dileklerinde bulundu.
- Üniversiteli 2 gence daha saldırdığı öğrenildi
Öte yandan 22 yaşındaki genci bıçaklayarak öldüren Emin A.’nın geçtiğimiz Cumartesi günü Yalı mevkiinde üniversite öğrencisi 2 gence yine bıçaklı saldırıda bulunduğu, öğrencilerin kaçarak canlarını kurtardığı ortaya çıktı.
Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversite öğrencisi gençlerin şikayeti üzerine bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından eşgali tespit edilen ve polis ekiplerince yakalanan Emin A.’nın ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.
Üniversite öğrencilerine bıçaklı saldırıda bulunmasıyla ilgili emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan ve bir kaç saat sonra ise tartıştığı Güngörür'ü bıçaklayarak ölümüne neden olan Emin A., bugün akşam saatlerinde adliye getirildi.

Editör: TE Bilişim