Vodafone Findeks Kredi Notu Sorgulama

Ülkemizde en yaygın olarak kullanılan cep telefonu ve iletişim teknolojisi servis sağlayıcılarından biri olan Vodafone, çeşitli uygulamalar ve servisler ile abonelerine hizmet vermektedir. Bankalardan kredi başvurusu yapmayı düşünen abonelerin, findeks tarafından oluşturulan kredi notunu öğrenebilmeleri için çeşitli iletişim seçenekleri bulunmaktadır. Bu seçeneklerden biri de cep telefonu operatörlerinin ilgili tarifelerine abone olmak veya kısa mesaj servisini kullanmaktır. Vodafone aracılığı ile findeks kredi notunu öğrenmek isteyen abonelerin, cep telefonları ile ilgili servise kısa mesaj yollamaları gerekmektedir. Kısa mesajın içeriğinde olması gereken bilgiler; başvuru sahibinin T.C. Kimlik numarası ve doğum tarihi bilgileri olmaktadır. Bu bilgiler doğru şekilde girilip ilgili servise kısa mesaj yollandığında, çok kısa bir süre sonra yine kısa mesaj aracılığı ile findeks kredi notu bilgisi aboneye yollanmaktadır.

Vodafone Findeks Kredi Notu Sorgulama Ücreti

Cep telefonu operatörü Vodafona, abonelerine kredi notlarını öğrenme olanağı sunmaktadır. İlgili servise kısa mesaj yollanarak bu bilgiyi elde etme olanağı bulunmaktadır. Bu işlem için operatörün aldığı ücretin, diğer cep telefonu operatörleri ile aynı olduğu görülmektedir. Vodafone’un bu hizmet karşılığında abonelerinden aldığı ücretin vergiler dahil 9 TL olduğu bildirilmektedir.

Vodafone Aboneleri Findeks Kredi Notlarını Nasıl Öğrenir?

Vodafone kullanılarak findeks kredi notu sorgulama işlemi yapabilmek için; 1122 numaralı kısa mesaj hattına; başvuru sahibinin T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi bilgilerini vermeleri gerekmektedir. Belirtilen kısa mesaj servisine yollanan mesajdan çok kısa bir süre sonra, başvuru sahibinin findeks kredi not bilgileri; cep telefonuna SMS olarak gönderilmektedir. Vodafone; bu uygulama gibi birçok farklı uygulama ve kısa mesaj servisleri ile abonelerine iletişimin yanı sıra, çeşitli hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetlerden birinin de kredi notu öğrenme hizmeti olduğu görülmektedir.

Editör: TE Bilişim