Paribu’dan Binance’ye Coin Aktarma

Paribu’dan Binance’ye coin aktarma, kripto para borsası ile yakından ilgilenen ve bu ki uygulamayı da kullanan bireyler tarafından merak edilmektedir. Bilindiği üzere kripto para borsası her an değişen yapısı ve bunun yanında kazançlı sonuçlar sunması kapsamında yatırım aracı olarak kullanılmaktadır. Alınan coinler ise farklı bir uygulamaya transfer edileceği zaman nasıl yapılacağı kapsamında merak edilmektedir.

Hem Paribu hem de Binance kullanıyorsanız her iki uygulamada da yapmanız gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Bu işlemleri nasıl yapabileceğinizi ise ilgili konu hakkında içerik hazırlayan pek çok site üzerinden öğrenebilirsiniz. Aşağıda yer alan alt başlıklarda da bilmeniz gereken bazı adımlar detaylı bir şekilde açıklanmıştır.

Coin Transferinde Binance’de Yapılması Gerekenler

Söz konusu coin transferi olduğunda insanlar sahip oldukları coinleri farklı platformlarda değerlendirmeyi tercih edebilmektedir. Hal böyle olunca coin transferinde Binance’de yapılması gerekenler başlığı ilk olarak ele alınan bir içerik olarak ön plana çıkmaktadır. Aşağıda yer alan açıklamaları dikkate alarak yapmanız gerekenleri kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

  • İlk olarak Binance hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra üst menüde yer alan cüzdan ve spot cüzdan sayfasına gidin.
  • Yatırma seçeneği üzerinden coin yatırma tuşuna tıklayarak yatırmak istediğiniz coin türünü seçin.
  • Seçtiğiniz coinin sağ kısmında yer alan “yatırma” menüsünü seçin.
  • Tabi bu noktada Paribu hesabınızdan transfer etmek istediğiniz coini seçmeniz önemlidir.
  • Daha sonra coin yatırma sayfasında bulunan adres kodunu kopyalayın.

Sıralanan bu adımları tamamladıktan sonra Paribu hesabınızda işlem yapmanız gerekmektedir. Bu adımları ise bir diğer başlıkta görebilirsiniz.

Coin Transferinde Paribu’da Yapılması Gerekenler

Binance sitesinde yaptığınız işlemlerden sonra coin transferinde Paribu’da yapılması gerekenler başlığını inceleyerek şu adımlara ulaşabilirsiniz:

  • Mevcut Paribu hesabınıza giriş yapmalısınız.
  • Daha sonra cüzdan menüsüne erişim sağlayın.
  • Burada yer alan ve transfer etmek istediğiniz coini seçin.
  • “Çek” seçeneğine tıklayın.
  • Alıcı adres olarak Binance’dan aldığınız adresi yapıştırın.
  • Çekmek istediğiniz coin miktarını belirleyin.
  • Daha sonra işlemi onaylayarak transferin gerçekleşmesini sağlayın.

Bu hesapta da sıralanan işlemleri tamamladığınızda coin transferiniz gerçekleşmiş olacaktır. Aktarmış olduğunuz bu coinler piyasayı takip ederek kara dönüştürebilir ve belli kazançlar elde edebilirsiniz.

Paribu Binance Transfer Ücreti Var Mı?

Paribu Binance transfer ücreti var mı sorusu ise yukarıda açıklanan adımlar kapsamında kişilerin merak ettiği ve araştırdığı bir diğer başlık olarak ön plandadır. Farklı bir uygulamadan Binance uygulamasına coin transferi yapılırken bu işlem için ücret ödenip ödenmeyeceği ilk etapta öğrenilen bilgiler arasında yer almaktadır.

Transfer işlemlerini direkt olarak Paribu üstlenmektedir. Eğer transfer etmek istediğiniz coin Bitcoin değilse transfer ücreti ödemeden uygulamalar arası coin transferi yapabilirsiniz. Ancak Bitcoin transferi için belli bir adımdan sonra bir miktar ödeme yapmanız gerekmektedir. Yapacağınız ödeme miktarını ise transfer edeceğiniz miktar belirlemektedir.

Ücretsiz Coin Transferi

Coin transferinde en çok merak edilen ücretsiz coin transferi işleminin mümkün olup olmadığı, hem kripto para sitelerinden hem de çeşitli kaynaklardan öğrenilebilir. Normal şartlarda her coin için belirli bir transfer ücreti bulunmaktadır. Ancak Bitcoin veya Ethereum gibi yüksek piyasalı coinler, maliyetli bir şekilde transfer edilebilmektedir.

Bunun dışında kalan ve düşük piyasa değerine sahip olan alt coinler ise daha uygun fiyatlarla transfer edilebilmektedir. Tabi bu noktada ne kadar coin transfer edeceğiniz de ödemeniz gereken ücreti belirlemektedir. Örneğin pek çok kaynağa göre 0,0005 BTC transferi yaklaşık 40 TL’ye mal olmaktadır. bunun için transfer ücretlerini araştırabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim