2022 Binance Referans Kodu

Binance referans kodu çok daha avantajlı oranlar ile Binance üzerinden işlem yapılmasını sağlamaktadır. UL2M4EB8 referans kodunu kullanarak 2022 yılında da büyümesini sürdürmesi beklenen Binance’in yüzde 20 komisyon indiriminden yararlanmak mümkündür. Mobil veya web arayüzü ile Binance üzerinden yapılacak her alım – satım işlemi için belirli oranda komisyon alınmaktadır. Bu komisyon oranlarında indirim kazanmak ve işlemlerinizin daha kârlı hale getirilmesini sağlamak için Binance referans koduyla hesap oluşturmak gerekir.

Binance 2022 referans kodu: https://accounts.binance.com/tr/register?ref=UL2M4EB8

Bu bağlantıdan Binance.com'a üye olarak hesabınıza en yüksek komisyon indirimi tanımlayabilirsiniz.

Referans kodu arayışlarına hız kesmeden devam eden yeni kripto para yatırımcıları, 2022 Binance referans kodu sayesinde al – sat işlemlerinde da az ücret ödeyerek işlem gerçekleştirebilecektir. Binance referans kodu kullanarak üyelik adımlarını takip eden herkes, güncel referans koduyla indirimlerini hemen kazanabilirler.

Binance Yüzde 20 Referans Kodu

Binance, kullanıcılara en yüksek yüzde 20 referans kodu paylaşımına izin vermektedir. Binance ref kodu sayesinde üyelerin al – sat işlerimde cazip oranda bir komisyon indirimi uygulanır. Dünya genelinde hemen hemen tüm borsalarda geçerli olan komisyon uygulamasında Binance’in referans kodu uygulaması hem kullanıcı sayısını artırmış hem de platform üzerinden yapılan işlemlerin daha avantajlı hale gelmesini sağlamıştır.

Binance %20 referans kodu indirimi başlarda küçük görünse bile, al – sat işlemleri sırasında işlem miktarının artması durumunda komisyonda artacaktır. Bu nedenle en yüksek Binance referans kodlarını kullanmak daha düşük komisyon ödeyerek kar elde etmenizi sağlar. Komisyon sistemi Vip 0, Vip 1 gibi seviyelere göre değişmektedir. Bu seviyeler ise doğrudan sahip olduğunuz varlık tutarına göre belirlenir.

Binance Sonradan Referans Kodu Eklenebilir Mi?

Binance TR referans kimliği üzerinden yeni üye olacak kişiler cazip oranda komisyon indirimlerinden yararlanabilmektedir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli unsur, kimlik doğrulama adımları öncesinde bu kodun girilmesi olacaktır. Üyeliklerini referans kodu olmadan gerçekleştiren kişilerin sonradan referans kodu eklemesi mümkün değildir.

Sonradan referans kodu eklemek için kimlik doğrulama işlemleri tamamlanmış hesabın tüm bilgilerinin silinmesi gerekir. Binance hesap kapatma – silme işlemleri sonrasında yeni açılacak hesabın referans kodu kullanılarak oluşturulması mümkündür. 2022 Binance referans kodu kullanarak daha avantajlı oranlarla al – sat gerçekleştirmek mümkündür.

Binance’e Nasıl Para Gönderilir?

Binance para yatırma işlemleri dakikalar içinde gerçekleştirilebilir. Genelde iki farklı para yatırma seçeneği sunan Binance, üyelerinin kredi kartı ile kripto para alarak veya Binance TR üzerinden banka aracılığıyla TL göndererek işlem yapılabilir. Para gönderme işlemleri için Binance TR yerine global platformunu kullanan kişilerin değeri 1 ABD dolarına eşit olan USDT alması gerekecektir. Ancak Binance TR hesabına doğrudan Türk Lirası aktarılabilir. Hesaba para göndermek için basit birkaç adım takip edilebilir. Binance para gönderme adımları:

  • Kimlik doğrulaması yapılmış Binance hesabına giriş yapılır.
  • Para yatırma bölümünden işlem yapılacak banka seçilir.
  • Binance Global kullanıcılarının USDT alarak para gönderimi yapması gerekir.

Binance Komisyon İndirimi Düşürme

Binance komisyon indirimi almak için takip edilmesi gereken işlemler oldukça basittir. İlk olarak en yüksek komisyon indirimi sağlayan UL2M4EB8 referans kodu ile ile Binance borsasına üye olmak gerekir. Kimlik doğrulama adımları sonrasında ‘’Pano’’ bölümüne giriş yaparak, ‘’BNB %25 İndirim’’ yazan kısma tıklayarak aktivasyon gerçekleştirilir. Bu işlemin başarılı bir şekilde tamamlanmasının ardından komisyon indirimi oranınız %40'a çıkacaktır.

Komisyon düşürme işlemleri için referans koduna göre indirim oranları değişebilir. 2022 Binance referans kodu kullanarak ve spot cüzdanınızda küçük miktarlarda BNB tutarak %40 oranında komisyon indirimi elde edilmesi mümkündür. Özellikle yüksek tutarda işlem yapanlar için komisyon indirimleri kazancın korunmasında son derece önemlidir.

Binance nasıl üye olunur? bağlantısını ziyaret ederek görsel anlatım eşliğinde üyelik adımlarını görebilirsiniz.