Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerine geleceği bildirildi.

Karadeniz Ereğli’deki Program – Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Hisarcıklıoğlu’nun 5 Haziran’da ilçede olacağını belirtti.

Keleş, daha önceden duyurusunu yaptığı, Ereğli TSO Hizmet binasındaki "Tahkim ve Arabulucuk Hizmetleri Şubesi"nin saat 13.30’daki açılışının Hisarcıklıoğlu tarafından yapılacağını ifade ederek, “Sayın Hisarcıklıoğlu, saat 14:00'te Keleşler Park Otel'de üyelerimizle istişare toplantısı gerçekleştirilecek. Ardından ise TOBB tarafından yapılması kararlaştırılan okulun Kırmacı (Kemer) Mahallesi mevkisindeki yerinde incelemelerde bulunacak” dedi.

Alaplı’daki program – Bu arada, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak da, sosyal hesabındaki paylaşımında, Hisarcıklıoğlu’nun aynı gün (5 Haziran) Alaplı’da olacağını duyurdu.

Ocak, Hisarcıklıoğlu’nun saat 15.30’da Alaplı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımcılarla bir araya geleceğini ifade ederek, “saat 16.00’da ise Odamızı ziyaret edecek olan Sayın Hisarcıklıoğlu, burada Oda Meclisimiz ve iş insanlarımızla bir araya gelecek” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim