Alaplı’da Merhum Belediye Başkanı Ahmet Zeki Atalay’ın vefatının ardından adeta atıl durama gelen Alaplı Belediye Plajına, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin tarihinin en büyük yatırımını yaptı. Plajda geçen yıllarda çevre düzenlemesi başta olmak üzere ışıklandırma, duş, kabin bölümleri ve betonla genişletme çalışmaları yapan Tekin, plajı halk plajı yapma noktasında büyük yatırımlar yaptı.

ÇİMENOĞLU DÖNEMİNDE HEM PLAJ HEM ALAPLI DOLGU ALANI HARAF HALDEYDİ.

Alaplı Belediye Başkanı Tekin, Alaplı tarihinde önemli bir yer tutan, gerek yeşili, gerek mavisi ile turizm kimliğini öne çıkaran Alaplı plajında her yaz sezonu öncesinde çalışmaları titizlikle sürdürmeye devam etmesine karşın haksız eleştirilere maruz kalmaya devam ediyor.

Alaplı Belediyesi Eski Başkanı Nevzat Çimenoğlu döneminde tek bir çivi çakılmayan, yine eski Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu döneminde dolgu çalışanları yapılan Alaplı sahilinde birçok projeyi hayata geçiren ve bir yaşam alanı oluşturan Tekin, harap halde bulunan Alaplı Plajınada 1 Milyon TL’yi aşkın yatırım yaptı.

PLAJ VATANDAŞIN PLAJI OLDU.

Plaj tesislerinde ışıklandırmadan, çevre düzenlemesine, kabinlerden,  duşa, tuvaletlerden, sahil düzenlemesine kadar pek çok yatırım inşaa edildi.

Geçen 8 yılda defalarca yaz sezona hazırlanan ve yapılan her çalışmayı yerinde inceleyerek, vatandaşın talep ve isteklerine kayıtsız kalmayan Tekin, bu yılda plaja büyük yatırım yapmaya hazırlanıyor.

ALAPLI’NIN TEK PLAJI KONUMUNDA

İlçenin tek plajı olma özelliği taşıyan ve Ahmet Zeki Atalay Plajı olarak anılan tesislerin bu yılda Alaplı ve çevre halkına denize girip,  serinlemek  ve nefes alacağı mekan olmaya devam etmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim