Alaplı Ülkü Ocakları Başkanlığı’nın yeni hizmet binası açılışı MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem, Parti Merkez Karar Yürütme (MKY) Üyeleri Murat Kotra ve Afşin Birben ile kalabalık bir partili grubu tarafından gerçekleştirildi.

Alaplı İlçesinde “Adım Adım 2023 İlçe İlçe anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirilen Ethem, yağmura rağmen esnafları tek tek ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay parti binasında ziyaret eden Ethem ve beraberindekiler son olarak Alaplı Ülkü Ocaklarının yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyarette vekil ve MYK Üyelerine MHP Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karaali, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ve yönetim kurulu üyeleri, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, Alaplı Ülkü  Ocakları Başkanı Hasan Ören, İsmail Öztürk, TES Başkanı Soner Arslanoğlu ile kalabalık partili grubu hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim