Kdz. Ereğli'de, yakalandığı hastalık sonucu yaşamını yitiren 3,5 yaşındaki Bulut Çimenoğlu; düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.
İlçede hizmet veren Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Nevzat Çimenoğlu'nun torunu, Seniye-Barış Çimenoğlu çiftinin oğulları Bulut Çimenoğlu; bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Küçük Bulut, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayarak dün yaşamını yitirdi. Bulut Çimenoğlu'nun vefatı, başta Çimenoğlu ailesi olmak üzere ilçede derin bir üzüntü yarattı.
Merhum Çimenoğlu için bugün ikindi namazına müteakip Bozhane Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, dede Nevzat Çimenoğlu ile baba Barış Çimenoğlu ve anne Seniye Çimenoplu'nun güçlükle ayakta durarak taziyeleri kabul ettikleri görüldü.
Cenaze törenine, Çimenoğlu ailesinin yanı sıra Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Alaplı Belediye Başkan Nuri Tekin, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, siyasi partilerin ve sivil toplum örgütleri başkan ve yöneticileri, doktorlar, basın mensupları ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.
Merhum Bulut Çimenoğlu; alınan helallik, kılınan cenaze namazı ve yapılan duanın ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim