CHP'nin içindeki Ak Partili! Kartal o ismi ifşa etti! CHP'nin içindeki Ak Partili! Kartal o ismi ifşa etti!
Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı Ömer Selim Alan, TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan  Ak parti Milletvekilleri Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Mustafa Çağlayan, partililer ve sendika başkanlarıyla bir araya gelerek iftar açtı.
İftar yemeğinin ardından Selim Alan sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;
"‘Yüreğimiz Zonguldak aşkıyla atıyor. Bu akşam Ramazan ayının manevi atmosferinde ‘Zonguldak Aşkıyla’ temalı gönül soframızda bir araya gelmenin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, TBMM Eski Başkanımız değerli büyüğümüz Sn. Köksal TOPTAN’ın icabet ederek onur verdiği bu güzel akşamda, kardeşlik ve gönül bağlarımızı kuvvetlendirerek büyük bir AİLE olduğumuzu bir kez daha tazelemiş olduk.
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, değerli büyüğümüz Sn. Köksal TOPTAN’ın şehrimizin gelişimi ve değişimi için kıymetli hemşehrilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimize ve şehrimizin gelecek vizyonunu şekillendirmek adına attığımız adımlara teveccüh göstermesi ve güçlü desteğini ifade etmesi bizleri ayrıca gururlandırmış, onurlandırmıştır.
Güzel şehrimizin geleceğini daha parlak kılacak, her bakımdan gelişen, kalkınan, güçlü bir şehir vizyonuyla çalışmalarımızı sürdürecek, HEP BİRLİKTE daha güçlü adımlar atacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle programımıza katılım sağlayan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyemiz ve TBMM eski Başkanımız Değerli büyüğümüz Sn. Köksal TOPTAN başta olmak üzere Zonguldak Milletvekillerimiz Sn. Muammer Avcı’ya, Sn. Ahmet Çolakoğlu’na, İl Başkanımız Sn. Mustafa Çağlayan’a, Merkez İlçe Başkanımız Sn. Hüseyin Yıldız’a, GMİS Başkanımız Sn. Hakan Yeşil’e, TSO Başkanımız Sn. Metin Demir’e ve birbirinden kıymetli konuklarımıza teşekkür ediyorum.
Zonguldak sevdasıyla dolu hizmet yolculuğumuzda, beraberce şehrimizin geleceği için elimizi taşın altına koymaya kararlı ve emin bir şekilde var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz evvelallah Birlikte nice güzel iftarlara, nice güzel Ramazanlara erişmemiz dileğiyle..
Rabbim, tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Birlik beraberliğimiz daim olsun inşallah.Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
aBir 1 kişi, masa ve aydınlatma görseli olabilirBir 3 kişi, aydınlatma ve masa görseli olabilir
Editör: Bekir Ekici