Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in Zonguldak Belediyesi’nin güncel borcunu açıklamasının ardından Zonguldak Büyük Birlik Partisi eski İl Başkanı Deniz Kavraz sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Zaman zaman önceki Dönem Belediye Başkanı Selim Alan hakkındaki paylaşımları ile gündeme gelen Kavraz, yeni Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’e seslenerek “Bu afişi asmanızı organize edenler sizin iyiliğinizi istememiştir. Çünkü borcun yüzde 90’ı sizin CHP’li yönetimlere aittir” dedi.

Kavraz’ın paylaşımı şu şekilde:
“Bu pankart CHP zihniyetinin acizliği ve beceriksizliğini tamamen gözler önüne sermiştir.

AK Parti’de ‘2k’ formülü! İl ve ilçe başkanları değişecek! AK Parti’de ‘2k’ formülü! İl ve ilçe başkanları değişecek!

20 yıllık borç hesabı askıya çıktıysa T.C. hassasiyeti sergileyenler bu şehirde. HDPKK’LI Osman Baydemir denilen hainin kardeşine verdikleri çöp ihalesinde 33 Trilyon borcu kaldırıp diğer hacizleri belediye hesabından kaldıranlara afişli gönderme yapmaktan utanmadılar ise ilk golü yemişlerdir. Bundan sonra her gelen açık afişe edecektir hak edene hakkı verilecektir.

50 milyon olan belediye giderini 35 milyonla nasıl idare edeceklerini merakla bekliyoruz.

Ve buradan yeni başkana sesleniyorum. Bu afişi asmanızı organize edenler sizin iyiliğinizi istememiştir. Çünkü borcun yüzde 90’ı sizin CHP’li yönetimlere aittir.”

Whatsapp Image 2024 04 18 At 18.00.10

Editör: U. G.