TED Koleji bayram turnuvasına katıldı! TED Koleji bayram turnuvasına katıldı!

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda gerçekleştirilen atletik testte hakemler 12 dakikada 2 bin 600 metre (erkek) ve 2 bin 400 metre (kadın) baraj olarak kabul edildi.
Atletik testte belirtilen mesafeyi başarıyla tamamlayan hakemler, yazılı sınavın ardından 2023-2024 futbol sezonu vizesi yaptırabilecek.
Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve kurul Erol Demir, Cenk Karka, Mustafa Dalman ve Davut Özen’in tam kadro hazır bulunduğu atletik testte hakemlerin başarılı oldukları gözlendi.
Teste hakkında açıklama yapan İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış:"TFF ve Merkez Hakem Kurulu bünyesinde her yılın sonunda bir sonraki sezon hakemlik yapacak olan hakemlere yönelik önce atletik test, ardından yazılı sınav yapılıyor ve bu her ilde standart şekilde yapılıyor. 
Koşu sınavımızı başarıyla bitirdik, sırada kural bilgisi sınavı var. Bu sınavın ardından başarılı olan hakemlerimizin evraklarını tamamladıktan sonra vize için TFF’ye göndereceğiz. Bu sezon için U11 ve U12 ligleri haricinde tamamladık.
Hakemlerimiz şimdiden gelecek sezon hazırlıklarına devam ediyorlar. Önümüzdeki süreçte Klasman hakemlerine yönelik yoyo testler olacak. Ben bu vesile ile Zongludak hakemliğine, Zonguldak sporuna değer katan bütün spor paydaşlarına teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık. "dedi