Kapısına dayanan 3 kişiyi bıçakladı! Kapısına dayanan 3 kişiyi bıçakladı!

Zonguldak Çaycuma Filyos Belediyesi belde sınırları içerisinde engelli olmadığı halde engelli park yerlerine park eden araçlara cezai işlem uyguladı. Kısa süre içerisinde tespit edilen 9 araca ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde ceza kesildiği belirtildi.

Filyos Belediyesi’nden yapılan açıklama şu şekilde:
"Denetimler devam ediyor.
Ulaşımda erişebilirlik faaliyetleri kapsamında; Engelli olmayan sürücüler, engelli vatandaşlara tahsis edilmiş park yerlerini işgal ederek, engellilere sunulmuş park yerlerini işgal ettiği tespit edilmektedir. Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından, beldemiz genelindeki otoparklarda engelli park yerlerini işgal eden araçlar ile ilgili denetimleri 7/24 esasına göre sürdürülmektedir.
Hemşerilerimizin ve misafirlerimizin herhangi bir mağduriyet ile karşı karşıya kalmamaları için otoparklarda bulunan uyarı levha ve uyarı şablonlarına dikkat etmelerini önemle rica ederiz.
Belediyemiz Zabıta Amirliği tarafından 24 Nisan Çarşamba günü ile 6 Mayıs 2024 Pazartesi tarihleri arasında engelli kartı bulunmadığı halde engelli araç park yerini kullanan dokuz (9) araç sahibine ilgili kanun ve yönetmelikler gereğince cezai işlem uygulanmıştır.
Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Editör: U. G.