CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adaylığı için 7 adaydan 3’ü ile ön seçim kararı almasına tepkiler devam ediyor. Harun Akın ve Tahsin Erdem ile üç isim arasında yer alan Fırat Birkan yaptığı açıklamada; “Birlik olursak başarılı oluruz” mesajı geldi.

Ereğli'de zincirleme kaza! Hurdaya döndü! Ereğli'de zincirleme kaza! Hurdaya döndü!

İŞTE O AÇIKLAMA

Cumhuriyetimizin 100 yıllık çınarı partimize emek veren, bunca baskıya rağmen üye olarak elini taşın altına koyan çok değerli üyelerimiz, kıymetli hemşehrilerim;
Öncelikle bizlere destek veren, bizlere inanan ve güvenen tüm halkımıza ve üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bana ve ekibimize verdiğiniz destek ve inanç yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor. Bu inanç ve kararlılıkla partimizin aldığı ön seçim kararının partimize ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını dilerim. İl, ilçe ve değerli milletvekillerimize ve kamuoyu açıklamalarımızda ön seçimin belediye başkan adayı belirlenmesinde parti demokrasimiz adına katkı vereceğini ifade ettim. Ancak ön seçimin 7 aday adayı arkadaşlarımız ile olması parti içi demokrasimizin korunmasında son derece önemli olduğunu vurgulamak isterim. Cumhuriyet Halk Partisi, tüm aday adayların katılımıyla yapılacak bir ön seçim ile bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır.
Bizler aday adayları olarak hep birlikte kucaklaşarak bu yarıştan kazananın ‘CHP’ olacağı bir sonuçla çıkmamız gerektiğini kamuoyuna ve değerli üyelerimize duyurmak isterim.
Bu düşüncelerle, CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile parti meclisimize, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul'a, İl Başkanımız Sayın Devrim Dural ve yönetim kuruluna, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Osman Zaimoğlu ve yönetim kuruluna parti içi demokrasimize sunduklarını katkı için teşekkür ederim. 
Cumhuriyet Halk Partisi, bu süreçten daha da güçlenerek çıkacak, 31 Mart 2024 akşamı Zonguldak Belediyesini geri alacaktır. Asıl zafer, Zonguldak Belediyesi'ni partimize geri kazandırarak olacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’nde hiçbir zafer kendi partililerine karşı alınmaz. Kenetlenen, birbiriyle kucaklaşan, hedefi ben değil biz olan temiz, şeffaf bir siyasi anlayışla tüm üyelerimizin desteklerini bekliyor, selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
İlk gün dediğim gibi; BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ."

Editör: Bekir Ekici