Zonguldak ve ülke gündemi TFF'nin kararını bekliyor! Zonguldak ve ülke gündemi TFF'nin kararını bekliyor!
Eski Milli futbolcular Batuhan Karadeniz ve Ümit Karan şut bile atılmadan 0-0 berabere biten ve Zonguldak Kömürspor'un küme düşmesine neden olan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor arasındaki şaibeli maç ile ilgili YouTube'da canlı yayınlanan Sky Spor ekranında konuştular.
KARADENİZ: "DÜŞÜRÜN İKİSİNİ DE"
Eski Milli futbolcu Batuhan Karadeniz açtı ağzını yumdu gözünü. Karadeniz, iki takımında düşmesi gerektiğini ifade ederek şunları söyledi:"Şut yok maçta! Düşürün ikisini de! Onca emek var ya! Futbol, spor emek, saygıdır. Böyle bir şey var mı? Yazık günah değil mi ya? Maçta şut yok kimi kandırıyorsun sen ya?" dedi.
KARAN: "MÜCADELE ET DÜŞSÜN"
Batuhan Karadeniz'in Ümit Karan'a "Ümit ağabey bir maçta şut olmaz mı ya?" sorusu üzerine eski Milli futbolcu Ümit Karan şu ifadelere yer verdi:"Geçen hafta konuştuk hatta baya ağır konuştuk. Öyle bir şey yok. Zonguldak Kömürspor'a yazık değil mi? Mücadele et düşsün. Bir yerde de savaşmak lazım" dedi.
TFF'NİN KARARI BEKLENİYOR
Ayrıca TFF'nin soruşturma açtığı Ankaraspor-Nazilli Belediyespor arasındaki şaibeli maç gündemden düşmezken, kararı ise hala açıklamaması kafalarda soru işareti bırakıyor.
Editör: Şeyma Kaya