Arslan; "Bu tür saldırılar ne vicdana ne de milliyetçilik değerlerine uygun düşmektedir" Arslan; "Bu tür saldırılar ne vicdana ne de milliyetçilik değerlerine uygun düşmektedir"
Tahsin Erdem’in Zonguldak Belediye Başkanlığını kazanmasının üzerinden haftalar geçmeden CHP içinde başlayan merkez ilçe başkanını değiştirme, il başkanlığına hazırlık çalışmalarına Olcay Can’dan sert tepki geldi.
Seçimin ikinci haftasında Nazmi Özden’in Merkez İlçe Başkan adaylığının gündeme getirilmesi, ardından Tahsin Erdem’e yakın bazı isimlerin Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nu hedef alması sonrasında Zaimoğlu ve partililer birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’i makamında ziyaret etmişti.
“HİZMETE VE DAYANIŞMAYA ODAKLANMALIYIZ”
CHP’nin Türkiye genelinde ve Zonguldak’ta başarılı olduğuna dikkat çeken Can’ın mesajında; “Emeklerin yok sayılması ihanettir” sözleri dikkat çekti.
Olcay Can sosyal medya paylaşımında; “Türkiye genelinde ve Zonguldak’ımızın her köşesinde kazanılan belediyelerin mutluluğunu yaşayamadan, ilçe ve il başkanlarımızın görevden alınması için açık veya gizli yürütülen çalışmaları üzüntü ile izliyorum.
Seçilen başkanlarımızın, parti yöneticilerimizin ve bizlerin tüm vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri unutmadan hizmete ve dayanışmaya odaklanmamız gereken dönemde;  gece gündüz demeden çalışarak başarıda pay sahibi olan Cumhuriyet Halk Partimizin tüm neferlerinin emeklerini yok sayılması ihanet olacaktır!” ifadelerine yer verdi.

Editör: Şeyma Kaya