Zonguldak için Karadeniz'de sınır ötesi işbirliği konuşulacak! Zonguldak için Karadeniz'de sınır ötesi işbirliği konuşulacak!

2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike iddiaları Zonguldak’ı karıştırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İl Başkanı Devrim Dural da şike iddialarına tepki göstererek “Al gülüm ver gülüm bu nasıl futbol!!!” dedi.

Dural’ın açıklaması şu şekilde:
"Eski adı Osmanlıspor olan ve onursal başkanı eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olan Ankaraspor, 1. Lig'e yükselme play-off'larına katılabilmek için ligi ilk 6 sıra içerisinde bitirme mücadelesi veriyordu. Karşılaşma öncesinde 56 puanla 6. sırada bulunan Ankaraspor, ligin bitimine 1 hafta kala, en az 1 puan alması halinde bu hedefini garantilemiş olacaktı.
Nazilli Belediyespor ise müsabakadan 1 puan alması halinde kümede kalmayı garantileyecek ve Zonguldakkömürspor ligden düşecekti.
Maçın sonucu her iki takımında lehine gelişerek 0-0 sona erdi ve Zonguldakkömürsporumuz ligden düştü.
Ankaraspor-Nazilli Belediyespor karşılaşmasının istatistikleri, maç sonunda kamuoyunun gündemine oturdu. İki takım oyuncularının 90 dakikada hiçbir şut girişiminde bulunmaması,ruhsuz bir futbol ortaya koyması İki takımın da 1 puanla hedefine ulaşacak olması kamuoyunda şüpheye yol açtı.Maçın istatistikleri hayatın doğal akışına ve sporun mantığına aykırı gelişmiştir.Konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyuruyoruz,sonuna kadar Zonguldakspor’umuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. "

Editör: U. G.